Liam Payne o Cherylinom porođaju: To je ludo iskustvo i sećam se svake sekunde!

Liam Payne je bio velika podrška Cheryl tokom porođaja a sudeći po njegovom novom intervjuu, ne zna se ko je od njih dvoje tog dana bio uzbuđeniji!

Cheryl često kritikuje svog dragog jer ponekad se u intervjuima entuzijastično zapriča, toliko da otkrije detalje koje možda i ne bi trebalo. Tako su i njegove izjave o njenom porođaju možda ipak malo lične, ali Liam je još jednom pokazao koliko mu je stalo da sa svetom deli činjenice o porodici a naročito sinu Bearu – ovoga puta otkrio je i da Bear jako brzo napreduje u rastu pa da zato još uvek nije prohodao i da ga to frustrira! „Vaše dete je ogromno“, pričali bi im ljudi svuda.

Što se tiče zanimljivijeg dela ove priče, Liam je pokušao da dočara kako se osećao dok se Cheryl porađala – „Gledanje rođenja svog deteta je momenat u životu u kom je čovek najponosniji. To je najluđe iskustvo, osećanja su ti izmešana. Postoji dosta delova koji su ti mutni ali uglavnom se sećaš svake sekunde svega toga“ otkriva Liam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kompjuter tako kaže: Louis je najzgodniji član One Directiona!

2 thoughts on “Liam Payne o Cherylinom porođaju: To je ludo iskustvo i sećam se svake sekunde!

  1. On je baš super čovjek!😆 i danas je objavio pjesmu sa J Balvinom Familiar😆😆 pre dobra je

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.