Priča o Arianinoj tetovaži polumeseca: Njen plesač Brian uradio je istu sedam minuta nakon što ju je video!

Arianatori verovatno znaju za Arinu tetovažu na vratu – polumesec koji je uradila na svojoj „Honeymoon“ turneji koja joj mnogo znači. Sada je otkrivena i priča o tome kako je ova tetovaža postala posebna za Ari, ali i za njenog najboljeg druga Briana Nicholsona!

HelloGiggles je u Hong Kongu na kraju Arianine „Dangerous Woman“ turneje imao priliku da o ovome razgovara sa Brianom i njegovim bratom Scottom koji je takođe jedan od plesača na Arinoj turneji. „Ona je uradila tu tetovažu i Brian ju je video na nastupu, odmah je pomislio ’Moram da je imam!’ i za sedam minuta se zaista vratio sa tetovažom meseca“ priča Scott. „I ja sam želeo istu ali pazim gde i s kim radim tetovaže pa nisam imao zgodnu priliku, ali obećavam da ću sledeći put i ja uraditi istu!“

Brian je srećan što je uradio ovo iako je sve smislio na brzinu, a još je srećniji što je dobio priliku da sa Arianom provede i drugu turneju. „Ona zaista zna šta radi i mi smo tu da upotpunimo vizuelno njen šou. Nikad ne bih voleo da radim sa nekim drugim, ona je najbolja“ hvali Brian svoju prijateljicu. „Bio sam jako srećan jer smo se Ariana i ja povezali i preko ove tetovaže, to je bio zanimljiv momenat.“

?

Објава коју дели Ariana Grande (@arianagrande) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nove promene: Ari više nije najpopularnija zvezda društvenih mreža, veliki skok za Demi, Liama i Jusa, povratak Sel!

One thought on “Priča o Arianinoj tetovaži polumeseca: Njen plesač Brian uradio je istu sedam minuta nakon što ju je video!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.