Ukleto mesto: Justin i Hailey pobegli iz kuće, sve počelo da se raspada!

Justin Bieber i Hailey Baldwin trenutno žive u dolini San Fernando u Kaliforniji i kao podstanari u kući koju mesečno plaćaju 100.000 dolara. Međutim, ovo mesto kao da je ukleto, jer otkako su se oni uselili u njega, sve je neobjašnjivo počelo da se raspada, to de mere da je par morao da pobegne glavom bez obzira!

Kako navodi TMZ, Jus i Hailey su bukvalno odjurili iz kuće nakon što je količina problema postala nesnosna! Prvo se pokvario grejač za bazen a onda su prestali da rade i klima uređaji, pa je boravak u kući postao nesnosan usled velike toplote i vlage. Kap koja je bukvalno prelila čašu bio je momenat kad je eksplodirala vodovodna cev i izazvala poplavu.

Kako se navodi, par je odlučio da se za sad preseli u u jedan hotel na Beverli Hilsu, jer trenutno nemaju rezervnu varijantu. To znači da će oni narednih dana ponovo obilaziti kuće u koje bi mogli da se nastane. Da podsetimo, slavni par je razmatrao da se preseli čak i u kuću Demi Lovato, ali od toga su ipak odustali.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Justin Bieber se obratio javnosti: Jako se mučim, molite se za mene

4 thoughts on “Ukleto mesto: Justin i Hailey pobegli iz kuće, sve počelo da se raspada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.