Nepomirljive razlike: Zayn i Gigi završili zauvek!

Nepomirljive razlike: Zayn i Gigi završili zauvek!

Zayn Malik i Gigi Hadid već su raskidali više puta, ali na kraju bi se uvek pomiriil. Međutim, kako sad prenose mediji, nekadašnji par odlučio je da pogleda istini u oči i da ovaj najnoviji rastanak bude trajan! Kako se navode, posle ovog iskustva, njima je ljubav trenutno poslednja na pameti!

“Gigi i Zayn su definitivno raskinuli”, piše Grazia magazin. “Da, tačno je da su se više puta mirili, ali ovo je veliki raskid. Ovo je konačni kraj veze, a Gigi ne želi da oseća poniženo zbog toga.” Par je poslednji put viđen zajedno u oktobru, a sad je svako krenuo na svoju stranu i želi da se maksimalno posveti posle.

“Oboje se fokusiraju na različite stvari”, navodi jedan izvor. “Gigi radi na karijeri modela, a Zayn još jednom pokušava da napravi solo karijeru. Zaynovi prijatelji ga podržavaju i objavljuju poruke u stilu ‘Čuvamo ti leđa brate’. Ni Zayn ni Gigi nisu komentarisali priče o raskidu, ali nema nikakve sumnje da je do njega došlo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn je optimista: Trudi se da zadobije Gigino poverenje!

2 thoughts on “Nepomirljive razlike: Zayn i Gigi završili zauvek!

  1. Steta bili su mi omiljeni "celebrity " par ali ta veza se rasteze već godinama i mislim da moraju da stave tačku što i jesu uradili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.