Pet puta kad je Ariana podsetila fandom koliko ih voli, uključujući i naše Arinatore!

Nakon stravičnog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande koji se desio pre oko 2,5 godine, veza između Ariane Grande i njenih arianatora samo se pojačala! Ariana kaže da ju je samo fandom naterao da se sabere i skupi neverovatno snagu pa da se vrati na scenu i objavi par sjajnih albuma. Evo i kako im se ona zahvaljuju na tome!

Kad je neko u sred koncerta na Sweetener turneji uzviknuo Ari da pesmu počne ispočetka, ona je to čula, zastala i pitala arinatora da li je sad spreman! Tek onda je krenula ponovo sa pesmom!

Svi se sećamo i kad je Ari iznenadila svoj fandom u šou Jimmyja Fallona! Arianatori su dobili zadatak da otpevaju pesmu “One Last Time”, ne znajući da će im se Ari prišunjati i prirediti im najbolji dan u životima!

Ari je u martu čula priču o devojčici koja nije mogla da dođe na njen koncert jer je imala iznenadnu operaciju. Zbog užasno gustog rasporeda, Ari i pored želje nije mogla da dođe u bolnicu da je obiđe, ali joj je poslal cveće, merč sa turneje i potpisan poster na kome piše, “Šaljem ti najveći zagrljaj”.

Pročitajte još  Prva u istoriji: Ari uspela ono što nisu Sel, Biebs, 1D, Demi, Taylor...

Ariana je proživela stravičnu traumu kad su na njenom koncertu u Mančesteru poginule 22 osobe. Međutim, kad se malo pribrala, ona se vratila u ovaj grad i obišla sve povređene. “Svi su dobili po suncokret i medu”, priča jedna mama osmogodišnje devojčice. “Meni je to bilo neverovatno.”

Na kraju, u poslednjih par meseci Ariana je toliko aktivna na društvenim mrežama da se čak dva puta desilo da objavi radove arianatora iz našeg regiona! Pre nekoliko dana ona je na svoj story postavila rad jedne devojke iz Bosne i Hercegovine a od ranije njen Instagram profil krasi edit arianatorke iz Srbije, a koji kao što vidite, ima preko dva miliona lajkova!

Nažalost, Ariana nam verovatno ne može doći pre 2021. godine, ali Famoza će dati sve od sebe da ohrabri arianatore, makar kroz silne podele njenih albuma i nadamo se, možda i neku poruku koju bi ona mogla snimiti za ovaj deo sveta, kao što su to nedavno učinile Tini i Selena Gomez!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato: Selena mi nikad nije bila prava drugarica, za razliku od Ariane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.