Perrie progovorila o raskidu: Devojke iz benda dale su mi ogromnu podršku!

1_2595592a

Kad joj je čovek koji je trebalo da je oženi slomio srce, plakanje i zavlačanje pod ćebe za nju nikad nisu bili u igri!

Činjenica da je Perrie Edwards uspela da dostojanstveno i bez mnogo buke preboli raskid sa Zaynom Malikom, zapravo je svedočanstvo o njenom izuzetno čvrstom prijateljstvu s koleginicama iz benda Jesy Nelson (24), Leigh-Anne Pinnock (24) i Jade Thirlwall (22). Njih tri su se skupile i napravile neprobojni zaštitni zid oko Perrie, kulturno prekidajući novinare kad bi pitanja u intervjuu postala isuviše lična. Takođe, fotke s brojnih žurki na kojima su se u poslednje vreme našle članice Little Mixa, šalju svima jasnu poruku – momci dolaze i odlaze, ali nas tri ćemo uvek biti uz nju.
“Moja povezanost sa Jade, Jesy i Leigh-Anne ove je godine postala još jača,” izjavljuje Perrie. “One su mi pružile najneverovatniju moguću podršku i vrlo sam zahvalna što ih imam u svom životu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drži obećanje: Zayn Malik predstavio prvi singl sa novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.