Zabranjeno spominjanje Selene: Evo šta Biebs zahteva od organizatora i fandoma u Zagrebu!

Justin Bieber Purpose World Tour_02

Iako nam kao i vama sve još uvek zvuči potpuno nestvarno, Biebs 9. novembra naredne godine stiže u Zagreb a već je i poznato koje će mu to zahteve organizatori ispuniti!

Jedna od najinteresantnijih stavki vezana je za Selenu i tiče svih nas! Ni mi novinari a ni fandom ne smeju ga ništa pitati u vezi nje jer je ta tema jednostavno zabranjena! Takođe, radnici koji budu angažovani nemaju prava da mu traže autogram ili se fotkaju s njom. U stvari – njima će upotreba mobilnih telefona u potpunosti biti zabranjena! Što se tiče ostalih stvari, Biebs nije tako zahtevan – on obično traži dva paketa vode, nešto donjeg veša, kvalitetan klima uređaj i zvučnike za njegov iPhone. Sigurno smo da će Jus biti prezadovoljan i da će ovo biti samo prva u nizu njegovih poseta!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ne prestaje da oduševljava: Jus jako usrećio Belieberku iz BiH, ugostio teško bolesne devojčice!

7 thoughts on “Zabranjeno spominjanje Selene: Evo šta Biebs zahteva od organizatora i fandoma u Zagrebu!

  1. Mislim da nije u redu da radnici ne mogu da traze autogram. Mozda neko bude hteo za cerku da uzme autogram otkud zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.