Little Mix složno: Ne želimo više da pričamo o Zaynu!

01_04023250_ee60cb_2548969a

Uz pomoć drugarica iz benda, Perrie Edwards ostavlja za sobom ružnu epizodu iz svog života!

Tokom nedavnog intervjua za E! News, kad je razgovor skrenuo na temu dejtovanja, Perrie Edwards i njena koleginica iz Little Mixa Jade Thirlwall – priznale su da su par! Perrie se našalila, “Ja sam, u stvari, tajno… Mislim da je sad pravo vreme da svi saznaju. Znate, Jade i ja, nas dve smo zapravo u vezi!” Jade dodaje, “Nismo to želele da priznamo ali kad nas već svi pitaju…”. Ipak, sekund kasnije Perrie se uozbiljila i otvoreno izjavila: “Ne, trenutno se ne zabavljam ni sa kim”.

A kad joj je upućeno pitanje u vezi raskida sa Zaynom, njene drugarice iz benda pružile su joj totalnu podršku, te je Leigh-Anne Pinnock uzviknula: “Ne želimo da razgovaramo o tome!” Perrie se na to nasmejala i kratko dodala: “Radije ne bismo sad pričale o tome!” Hm, možda je zaista došlo vreme da novinari prestanu da im postavljaju pitanja u vezi sa Zaynom, zar ne?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najbrži nastup ikad: Pogledajte kako je Little Mix izveo devet pesama u minuti! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.