Fanovi molili Zayna da se oglasi, Harry oborio rekord!

Desetogodišnjica One Directiona prošla je u odličnoj atmosferi, iako su fanovi očekivali malo više od petominutnog recap videa. Momci su se redom oglasili sa predivnim porukama, ali ono što je ostalo misterija je gde je nestao Zayn Malik. Koliko god uspešan bio u solo karijeri, fanovi su ipak ostali ogorčeni na njega jer nije izdvojio vremena da se makar kratko zahvali.

Twitter, na kome se najviše odvijala diskusija o One Directionu, bio je prepun poruka fanova koji su molili Zayna da ostavi makar i najjednostavniju poruku, međutim do kraja dana od njega nije bilo ni traga ni glasa. Nakon toga Twitter su preplavile ogorčene poruke kako je pevač očigledno zaboravio ko ga je doveo tu gde je sada. Mnogi Directioneri su stali na njegovu stranu, vatreno ga braneći, međutim Zayn je i posle svega toga ostao tih.

S druge strane, Directioneri i Harries imaju još nešto da proslavljaju, a to je da je Harry Styles oborio rekord! Njegov tvit za desetogodišnjicu One Directiona oborio je svetski rekord za tvit koji je najbrže dostigao milion fejvova. Njemu je trebalo sat vremena, dok je prethodni nosilac rekorda bio Jungkook iz BTS-a, kome je za ovo postignuće trebalo nešto više od dva sata.

Takođe, od danas je dostupan sajt https://www.10yearsof1d.com, koji je još juče izbačen ali su ga fanovi preopteretili pa je pao. Na njemu možete preuzeti posebnu mix traku za Spotify ili Apple Music sa nekim od bendovih najvećih hitova.

Pročitajte još  Fenomenalno: Niall Horan uvredio fudbalski klub, a oni ga bukvalno "pokopali" odgovorom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

3 thoughts on “Fanovi molili Zayna da se oglasi, Harry oborio rekord!

  1. Mislim da ce prije ili kasnije Jungkook vratiti rekord (ili neko drugi iz BTS) xD xD xD, Malo je tuzno sto se Zayn nije oglasio ali opet bolje ista nego nista. Nisam fan 1D ali sretna desetogodisnjica bendu i Directionerima <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.