Krenula otkazivanja i ove godine, otkazan Glastonbury i turneja Halsey

Kako je 2021. godina krenula, osećamo se kao da 2020. nikada nije ni prestala i da je sve ovo samo nastavak. I dalje imamo veliki broj zaraženih, iako se polako razvija priča o vakcini, ali sve je i dalje previše sveže da bi se vodili ozbiljniji razgovori o turizmu i entertainmentu, tako da svet muzike i dalje mnogo, mnogo trpi. Sudeći po novim vestima koje stižu, otkazuju se neki važni događaji za muziku, čak i ove godine.

Kako prenosi CNN, nažalost, ni 2021. godine neće biti održan jedan od najvećih muzičkih festivala na svetu, Glastonbury u Londonu. Ovo je uvek bilo važno mesto za okupljanje najvećih imena u muzici, ali ni ove godine se ne procenjuje dovoljna bezbednost, pa su organizatori već srušili nade fanova.

“Uprkos našim pokušajima da pomerimo i nebo i zemlju i da održimo festival, pokazalo se da to ni ove godine neće biti moguće. Žao nam je što smo vas razočarali” ispričali su vidno razočarani organizatori, koji obećavaju da su dali sve od sebe.

Karte koje su već kupljenje važiće za 2022. godinu, a to verovatno i vama koji ih niste kupili zvući deprimirajuće – ova godina tek je krenula, a već vidimo kako planovi propadaju.

Isto se događa i razočaranim fanovima pevačice Halsey, koja je svoj odličan album “Manic” objavila pre više od godinu dana, ali i dalje nije uspela da ga promoviše turnejom. Kako stoje stvari, ni ova godina neće biti pogodna da pevačica izvede album publici.

Pročitajte još  „Crno srce“: Ariana Grande se šali sa fandomom na Twitteru, sa Halsey razmenjuje poruke o novoj muzici!

“Iako smo probali sve, ne mogu da garantujem da ću koncerte zakazane za leto moći da izvedem. Nedostaje mi da vas vidim u gužvi, više od svega mi to fali, ali moram vaše i naše zdravlje da stavim na prvo mesto” poručila je Halsey. Sve ovo je posledica spore vakcinacije, kako kaže Daily Mail, pa će se kolektivni imunitet steći verovatno tek oko jeseni.

Ako ni vi niste otišli na neki koncert zbog pandemije, razumemo vas, jer smo i mi ostali bez svirke Taylor Swift u Berlinu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Halsey

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Halsey priznaje: Pretili su mi silovanjem zbog nastupa sa devojkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.