Trenutak koji smo čekali: Famoza ide na koncert Taylor Swift u Berlinu!

I nama zvuči neverovatno što ovo pišemo, ali sada konačno možemo da vam potvrdimo – vaš Famoza portal ići će na koncert Taylor Swift prvi put u životu sledeće godine! S obzirom da je Taylor PRVI put u karijeri organizovala pravu evropsku turneju, mi smo se organizovali i uspeli da dobijemo ulaznice za njen koncert u Berlinu!

Taylor je, naime, rešila da se konačno posveti Evropi i 17. septembra je objavila listu festivala na našem kontinentu i time potvrdila da definitivno dolazi bliže nama, a najbliži koncert našem regionu je u Berlinu. Ovaj koncert se izdvaja od svih koje je Taylor zakazala u Evropi, jer u pitanju je zaista samo njen koncert a ne festival, tako da će užitak biti još veći!

Nas je posebno oduševio i ambijent ovog koncerta jer će ga Tay održati u amfiteatru na otvorenom pod imenom “Waldbühne” što u bukvalnom prevodu sa nemačkog znači “bina u šumi”, tako da se iza bine prostire predivan pejzaž. Karte za koncert planule su u roku od sat vremena prvog jutra prodaje a cene su se kretale od 70 do 143 evra, ali ako ste hteli da nabavite kartu a niste uspeli, ne bojte se jer Eventim uskoro dodaje nove karte!

Pročitajte još  Oštro: Taylor Swift traži od sudije da ponovo preispita slučaj oko njenog hit singla "Shake It Off"!

Na koncertu će biti naša Valentina Krstić iz Famoza redakcije koja vam uglavnom i sprema vesti o Taylor Swift (ali i o svim drugim zvezdama) i ona će vam sigurno prenositi deo koncerta! Potrudićemo se da učinimo što više možemo za fandom, ali o tome ćemo detaljnije pričati u narednom periodu jer je koncert zakazan za 24. jun. Javite nam se ako idete i vi a sigurni smo da se nećete pokajati ako ste uzeli karte, jer ovo će biti iskustvo za pamćenje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Taylor Swift se lako napije: Umislim da sam čarobnjak nakon dve čaše!

9 thoughts on “Trenutak koji smo čekali: Famoza ide na koncert Taylor Swift u Berlinu!

  1. Da li to znači da je Taylor dodje na Exit sve manja pošto vidim da dosta Balkanaca ide na koncert u Berlinu?

    1. Niko ne kaže da ne postoje šanse za to ili da se smanjuju ili povećavaju, ali sam ja uzela karte za Berlin prosto da ne bih rizikovala, ovo mi znači više od svega i nisam mogla da čekam potvrdu da će nam Tay prići bliže. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.