Dylan Sprouse: Selena Gomez mi je dala prvi poljubac!

Neko je možda pomislio da je Selenin prvi poljubac bio sa Justinom Bieberom, ali, iznenadićemo vas – njene usne prvi put su se spojile sa Dylanom Sprouseom!

Dylan je, naime, sa Young Hollywoodom pričao o stvarima koje je radio „prvi put“, a devojka sa kojom je imao prvi poljubac bila je upravo megazvezda Selena! „Mnogo je depresivnih priča o prvim poljupcima. Ja sam bio debeljuca i nisam se dopadao ženama tad, ali moj prvi poljubac dogodio se na snimanju i bio je sa Selenom Gomez“ priča Dylan o snimanju Disneyjeve serije „Suite Life of Zach and Cody“ gde se Sel pojavila u jednoj epizodi.

Da sve bude još slađe, i Selenin prvi poljubac bio je sa Dylanom tog dana, što je ona u jednom intervjuu davno priznala! „Zapravo, približila sam mu se da ga poljubim, i zatvorila sam oči malo prebrzo tako da sam mu na kraju promašila pola usana. To je i dalje najčudniji poljubac na svetu, ali imala sam 12 godina i to je OK“ ispričala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ona je baš kao Alex: Selena Gomez upala na intimnu večeru Davida Hernieja i njegove supruge!

2 thoughts on “Dylan Sprouse: Selena Gomez mi je dala prvi poljubac!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.