Ostavio fanove u suzama: Liam Payne vratio duh One Directiona na svom koncertu!

U subotu je koncert Liama Paynea probudio jake emocije! Naročito ako ste bili Directioner, ovo će vam se dopasti.

Liam je u okviru Radio 1 koncerata u Velsu u Singleton Parku održao svoju svirku, a momenat koji je ostavio fandom bez daha je Liamova izvedba pesme „History“, koja je postala klasik karijere One Directiona! Da sve bude još emotivnije, Liam je u pozadini pripremio stare fotke momaka, uključujući period sa Zaynom Malikom.

Naravno, „History“ će uvek ostati posebna pesma jer je ona bila oproštajni singl benda, a Liam je skoro potvrdio za jedan nemački portal da bi jako voleo da se 1D okupi, pa i održi povratnički koncert u jednom trenutku. „Znate, mislim da će se u jednom momentu naš povratak sigurno desiti. Pričali smo o tome i sanjamo o jednom zajedničkom šou koji bi ispao fantastično“ rekao je Liam tad. Za sada ipak očekujte najpre Liamov solo rad, jer njegov album uskoro stiže!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Šest nezaboravnih godina: Directioneri danas slave rođendan svog benda, vladaju Twitterom!

One thought on “Ostavio fanove u suzama: Liam Payne vratio duh One Directiona na svom koncertu!

  1. To je divno od Liama i jako je emotivno ❤😭❤ i jedva čekam i povratak i njegov album ❤😚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.