Ludo! Zašto li Directioneri dolaze na koncert u venčanicama ili obučeni u koru od banane?

1d

Svaki koncert One Directiona predstavlja pravu lokalnu feštu a koliko su stvari lude najbolje nam pokazuje primer sa koncerta u Baltimor koji je održan u petak!

1d1

1d2

Fandom je tako objavio slike devojaka koje su obučene u koru od banane, bilo je i devojaka u venčanici (što je inače redovna pojava!) a vrhunac je svakako neko ko je došao u kostimu ptice! Kako prenose tamošnji mediji, iako ih momci iz 1D mole da ne bacuju ništa na scenu, Directioneri ne žele da i slušaju. “Oni su bacili više stvari nego što je to uobičajeno. To je odvratno ponašanje,” priča jedan izvor. Ipak, bio je i lepih stvari, poput divnih plakata podrške a Harryju se jako dopalo što je jedna Directionerka donela i kolače koje je sama napravila!

Autor: Famoza.net
FOTO: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zanimljiv dan: Zayn Malik uradio OGROMNU tetovažu na glavi, pa prvi put pričao o 1D na svom Instagramu!

3 thoughts on “Ludo! Zašto li Directioneri dolaze na koncert u venčanicama ili obučeni u koru od banane?

  1. Zasto neki directioneri ne slusaju sta im pricav one direction!!To sto su uradili bilo je odvratno.Da,directioneri vole one direction ali ipak treba da postuju taj bend!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.