Kako kupiti karte za koncert Marcusa i Martinusa u Srbiji i Hrvatskoj ako ste iz BiH, Crne Gore ili neke druge države?

Koncert Marcusa i Martinusa nije namenjen samo za fandom iz Hrvatske i Srbije gde će oni gostovati. Organizator računa da su ovo koncerti za čitav region i sve se zato nadamo da će doći dosta MMera iz Crne Gore, BiH ili Makedonije a sigurno i iz Rumunije i Bugarske pa možda i Mađarske.

Kad je reč o Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, najveća nevolja je u što u ovim zemljama (barem koliko mi znamo) ne postoji Eventim koji je jedini zvaničan prodavac karata za koncerte Marcusa i Martinusa. Ipak, dobre vesti su da u nekim državama postoje partneri Eventima koji prodaje karte pa ih možete kupiti na licu mesta.

Konkretno, u Crnoj Gori to je preduzeće Petrol koje ima 10 benzinskih stanica na teritoriji Cetinja, Nikšića, Herceg Novog, Reževića, Bijelog Polja, Bara, Kotora i Podgorice. Ne možemo biti 100% sigurni da li su oni još uvek partneri ali ako ste iz Crne Gore i živite u nekom od ovih gradova, proverite da li se karte prodaju i javite nam. Prodavac koji radi karte nabavlja elektronskim putem tako da će vam biti odštampane na licu mesta. Dobra stvar u vezi toga je što oni ne moraju da čuvaju klasične karte u zalihama već samo štampaju koliko im treba, makar dok se ne rasprodaju.

Što se Bosne i Hercegovine tiče, Eventim nažalost nema partnera u ovoj zemlji, barem koliko nam je poznato.

Pročitajte još  Važi sutra do podneva: Hrvatski Eventim deli meet&greet karte za koncert Marcusa i Martinusa!

Naravno, sve ovo su varijante za kupovinu karata ukoliko nemate kreditne kartice. Eventim.hr i Eventim.rs dozvoljavaju da kupite karte i elektronskim putem ali vam je u tom slučaju potrebna Visa, Mastercard ili American Express kartica kako biste izvršili plaćanje. Od ponuđenih opcija za preuzimanja karata mi savetujemo [email protected] jer vam onda na e-mail adresu dolazi karta koju samo treba da odštampate i ponesete na koncert. Veoma verovatno čak te karte ne morate ni da štampate već je dovoljno da ih pokažete na svom telefonu kad ulazite na koncert je potrebno samo da se skenira njihov bar kod.

Ulaznice za koncert u Beogradu preko interneta možete kupiti ovde a za koncert u Zagrebu ovde. Naravno, ako idete na koncert a niste iz Srbije ili Hrvatske, napišite nam kako ste vi kupili karte – nekome će to sigurno pomoći!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Najviše nam je krivo što ne možemo na Balkan!

6 thoughts on “Kako kupiti karte za koncert Marcusa i Martinusa u Srbiji i Hrvatskoj ako ste iz BiH, Crne Gore ili neke druge države?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.