Bravo Hrvatska, bravo Srbijo: Za vikend planule sve najjeftinije ulaznice za koncerte Marcusa i Martinusa!

Zakazivanje koncerta Marcusa i Martinusa je velika prekretnica za Srbiju i Hrvatsku jer će nam njegov uspeh odrediti dalju sudbinu! Izgleda da to njihov fandom jako dobro shvata s obzirom da su sve promotivne ulaznice rasprodate iako su puštene u prodaju tek u petak!

Najjeftinije karte su u Hrvatskoj nestale u roku od 24 časa a i u Srbiji nije bilo puno drugačije s obzirom da ih više nema u ponudi! Kad znamo da je do koncerta ostalo čitavih 4 meseca, sve ovo ohrabruje da će svih 2000 karata za svaki od koncerata biti rasprodato! Iako nas to često pitate, zaista ne možemo da prognoziramo kad će karte nestati sa blagajni ali se čini da će ih biti barem još nekoliko nedelja. Mi svakako savetujemo da ih nabavite što pre – ovo je prilika koja se ne propušta. Čak i regularne karte nisu skupe, naročito one u Beogradu koje su najniže na čitavoj turneji!

Zašto je još važno da se karte što pre rasprodaju? Zato što čim se to desi, organizator može da se orijentiše i na druge mlade zvezde i počne da zakazuje koncerte. MMeri, budite sigurni da će vam drugi fandomi biti veoma zahvalni na svemu što radite!

Karte za koncert u Hrvatskoj možete kupiti ovde
Karte za koncert u Srbiji možete kupiti ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Vratite se": MMeri iz Srbije objavili već skoro 11.000 postova na Instagramu gde traže povratak svojih idola!

5 thoughts on “Bravo Hrvatska, bravo Srbijo: Za vikend planule sve najjeftinije ulaznice za koncerte Marcusa i Martinusa!

  1. Hvala i Famozi i MMerima što nam na ovaj način pomažu svim fandomima!😍😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.