Famoza istražuje: Napada li Harry u novoj 1D pesmi Taylor Swift?!

taylor-swift-harry-styles-central-park-zoo-10-3836x3000

Hazza navodno uzvraća Tay u tekstu treće pesme na albumu Made in The A.M.!

Izgleda da je Harry Styles – koji je ovu kompoziciju napisao s ortakom iz benda Louisom Tomlinsonom – konačno rešio da se otvori po pitanju romanse s pevačicom znanom po hitu “Shake It Off”.

Kako piše često nepouzdani izvor The Sun, “Perfect” sadrži i stih u kom pevač kaže da je bio “samo neko o kome ćeš pisati pesme o raskidu”. Šta više, oni koji su čuli ovu pesmu tvrde da ona ima sličnosti s Taylorinom numerom “Style”, za koju se u delu javnosti veruje da je posvećena Hazzi.

Insajder je izjavio za ovaj magazin: “Harry nikad ne bi previše direktno pomenuo Taylor u pesmi, ali tekst će definitivno naterati fanove da se zamisle. On ne želi da iznosi prljav veš u javnost, ali veza kakva je bila njihova sigurno mu je dala veliku inspiraciju”.

Drugi stihovi navodno kažu: “Ako ti se sviđa to što vozim sa spuštenim prozorima/ Ako voliš da ideš na mesta čija imena ne možemo ni da izgovorimo/ Ako voliš da radiš sve ono o čemu si sanjala/ Bejbi, ti si savršena”.

Deo britanske javnosti veruje da to može biti aluzija na Tayinu numeru “I Wish I Would”, za koju se veruje da govori o Harryjevoj čežnji za njom, nakon što su u januaru 2013. raskinuli nakon tri meseca zabavljanja.

Pročitajte još  Bez premca: Taylor Swift i One Direction su najuspešnije zvezde sveta!

Taylor-Swift-Harry-Styles-New-Year-Eve-Pictures

Taylor u pesmi kaže: “Dva je posle ponoći u tvojim kolima/ Spuštenih prozora prolaziš mojom ulicom/ Sećanja počinju da naviru”.

U međuvremenu, bend je otkrio da će “Perfect” biti treća po redu pesma na njihovom albumu Made in the A.M. Momci su, naime, snimili uzbudljivu najavu spiska pesama na svom petom izdanju i objavili je na Spenpčetu.

Na kraju, predstavljamo vam spisak i redosled svih pesama s novog 1D albuma – uz napomenu da će pesme pod brojevima od 14 do 17 verovatno biti deo bonus edicije.

1. Hey Angel
2. Drag Me Down
3. Perfect
4. Infinity
5. End of the Day
6. If I Could Fly
7. Long Way Down
8. Never Enough
9. Olivia
10. What A Feeling
11. Love You, Goodbye
12. I Want To Write You A Song
13. History
14. Temporary Fix
15. Walking In The Wind
16. Wolves
17. A.M.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza anketa: Većina naših Directionera ubeđena da će se Zayn vratiti u 1D!

One thought on “Famoza istražuje: Napada li Harry u novoj 1D pesmi Taylor Swift?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.