Obožavateljka Ariane Grande koja je preživela teroristički napad u Mančesteru sada pronađena mrtva!

Svi se sećamo tragedije koja je zadesila koncert Ariane Grande u Mančesteru 2017. godine i usmrtila 22 osobe, a teško povredila više od 100. Ari je jako teško podnela ovu tragediju, a u spomen preminulima održala je dobrotvorni koncert ‘One Love Manchester’ za prikupljanje novca, a na koncertu su joj se pridružili i Miley Cyrus, Niall Horan, Katy Perry, Mac Miller i mnogi drugi. Sada saznajemo da je devojka koja je preživela ovu tragediju pre četiri godine pronađena mrtva!

U pitanju je devojka Eve Aston koja je za vreme terorističkog napada imala samo 16 godina i kako prenosi njena majka, ta tragedija je dosta uticala na nju. ”Nakon koncerta Eve je bila jako depresivna i patila je od posttraumatskog stresnog poremećaja. Stalno se vraćala za Mančester da ostavi cveće preminulima. Mnogo je volela automobile, ali zbog prevelikog stresa nije mogla da vozi.” rekla je njena majka.

Pronađena je mrtva u svom krevetu, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Eve Aston

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte odmah za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.