Devojka koja je preživela teroristički napad u Mančesteru kaže da ju je Ariana izneverila

Ariana Grande otkazala je sve meet and greetove na ovoj turneji, a to je najviše pogodilo Arianatore u Mančesteru, u gradu gde je pre dve godine izvršen teroristički napad na njenom koncertu. Jedna od devojaka koja je preživela bombu sad kaže da ju je Ari jako izneverila svojom odlukom.

Charlotte Grant platila je 600 evra da bi upoznala svog idola, a to što će joj biti vraćeno samo 350 evra manje ju je potreslo od toga što neće videti Ari. “Toliko sam želela da je upoznam, smao da joj kažem koliko mi je pomogla u teško vreme. Osećam se uznemireno i iznevereno jer sam dobila mail u kome se kaže da je upoznavanje sa njom otkazano, i da će oni zadržati moj novac. Mislila sam da će ovo biti prilika da zacelim rane”, rekla je ona medijima.

Ariana i dalje uporno odgovara na ovakve žalbe, pa je u nedelju još jednom objasnila zašto je načinila takvu odluku. “Ja sam bila previše nervozna. Osećala sam se sve gore i to su svi videli. Želim da vam dam najbolju verziju sebe. Nije mi dozvoljeno da provedem više vremena sa svima, a sve je to jako skupo i loše se osećam”, ističe ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezda na društvenim mrežama: Biebs nije uspeo da sruši BTS, napredak Ari, Demi i Sel!

2 thoughts on “Devojka koja je preživela teroristički napad u Mančesteru kaže da ju je Ariana izneverila

    1. Zato što im i dalje daju karte za koncert kao i taj neki sitan poklon. Problem je što tu kesu sa par sitnica praktično naplaćuju preko 100 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.