Hailey i Justin se venčavaju naredne nedelje, mediji objavili mesto svadbe i spisak gostiju!

Nakon opšte zabune koju je izazvala poseta Justina Biebera i Hailey Baldwin matičaru, mediji danas prenose da su oni tamo bili kako bi dobili licencu za venčanje koje će se desiti već naredne nedelje!

Po zakonu, svako ko aplicira za venčanje ima 60 dana da ga obavi, jer licenca važi samo toliko. Sem toga, par koji dobije licencu ne može da se venča u prva 24 časa od njenog sticanja. Kako sad piše TMZ, Jus i Haljey će se venčati već naredne u Kanadi, i to na imanju koje je Jus kupio ranije ove godine.

Kako se navodi, venčanje će biti prilično veliko i njemu će prisustvovati brojne zvezde, među kojima će biti DJ Khalid, Usher, Alec Baldwin, Kendall Jenner i Gigi Hadid. Naravno, i roditelji mlade i mladoženje će se takođe pojaviti na licu mesta. Što se tiče imanja, ono je zaista ogromno i obuhvata čak i hipodrom, a kuća ima više nego dovoljno mesta da mnogi od gostiju i prespavaju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebs konačno progovorio o svom ljubavnom životu: Nemam devojku i ne treba mi devojka!

7 thoughts on “Hailey i Justin se venčavaju naredne nedelje, mediji objavili mesto svadbe i spisak gostiju!

  1. Kad pre, zar već?
    Šta reći osim – neka im je sa srećom, valjda će Justin biti srećan sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.