Uhapšen i drugi čovek odgovoran za smrt Maca Millera

Mac Miller tragično je izgubio život u septembru 2018. godine usled predoziranja lekovima koji su mu prodali izvesni dileri, a njihovom krivicom neispravni lekovi odveli su repera pravo u smrt. Početkom ovog meseca uhapšen je jedan od dilera, čovek po imenu Cameron James Petitt koga sada u najgorem slučaju čeka i do 20 godina zatvora. Nakon samo 20 dana od hapšenja jednog od počinioca, uhapšen je i njegov saučesnik!

Uhapšen je 36-godišnji Ryan Reavis kojeg su gonili FBI i DEA upravo zbog Macove smrti. Pomenute zakonske organizacije nabavile su nalog za pretres Ryanove kuće i tamo su našli i više nego dovoljno dokaza kako bi ga i uhapsili. U čitavom pretresu policija je našla lekove koji se mogu dobiti samo na recept, marihuanu i druge droge, a osim toga zaplenili su i oružje – pištolj od 3mm, dve puške i municiju.

Policija je još otkrila da je lekarski recept samo podloga, što je dovelo da hapšenja Ryana koji je optužen za prevaru, posedovanje droge i vatrenog oružja uz kauciju od 50.000 američkih dolara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Mac Miller

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Praznik dočekan u bolu: Ariana Grande poručuje koliko joj Mac Miller nedostaje za Dan zahvalnosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.