Hailey ga inspirisala: Justin Bieber se vratio u muzički studio!

Belieberi su bili zabrinuti da se Justin neće u skorije vreme vratiti stvaranju nove muzike, što je pevač demantovao pre par dana putem svog Instagrama i u potpunosti razbudio fandom!

Kako jedan izvor saopštava za Hollywood Life, mladi pevač se već vratio u muzički studio i uopšte se nije šalio kada je rekao da novu muzika stiže brže nego što smo očekivali! “Justin se nije šalio kada je rekao da nova muzika stiže i pre nego što smo očekivali. Justin je proveo čitavo popodne u studiju u Holivudu danas,” otkriva izvor.

“Zahvaljujući Haileyinoj ljubavi i podršci, Justin se oseća bolje, srećnije, stabilnije, kreativno i uzbuđeno što se vratio stvaranju nove muzike. On ne može da dočeka da predstavi novu muziku u toku naredne godine i ima veliku 2019. godinu zajedno sa Hailey,” dodaje isti insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Billboard MA: Dominacija Adele i The Weeknda, velike pobede za Biebsa, Tay i 1D!

One thought on “Hailey ga inspirisala: Justin Bieber se vratio u muzički studio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.