Novo iznenađenje od nje: Bella Thorne u vezi sa Tylerom Poseyem!

14295350_533810953483207_1349350676_n

Belli Thorne ovih dana mogu da pozavide čak i sestre Kardashian i Jenner s obzirom koliko se piše o njoj ali problem je što se javnost zbog toga sve više okreće protiv nje o čemu svedoče i reakcije na činjenicu da se ona sad viđa sa Tylerom Poseyem.

Bella i glumac koji nam je najpoznatiji po seriji “Teen Wolf” viđeni su kako se ljube na ulicama Los Anđelesa što bi trebalo da bude više nego dovoljan znak da su oni zaista u vezi. Međutim, malo je onih koji to podržavaju.

Ne treba ni spominjati da je ovo jedna od glavni tema na Twitteru ovog vikenda a neki od komentara glase, “Kako li je Bella uspela da u mesec dana bude u vezi sa Greggom Sulkinom, bivšom devojkom svog brata i Tylerom Poseyem?” ili “Kad vidim slike Tylera i Belle meni se povraća”. Naravno, ni Tyler ni Bella nisu pričali o svojoj vezi ali teško je za očekivati da će tu temu moći da izbegnu narednih dana.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

Danas 18. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena Gomez CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Novo iznenađenje od nje: Bella Thorne u vezi sa Tylerom Poseyem!

  1. Cemu hejt? Bella je sjajna cura i obozavam je. Ako jesu u vezi, pa sta? Je li to problem? Je li to vasa stvar? Ostavite se gluposti i nadjite zivot sebi. (P.S. Posveceno hejterima :*)

  2. Tako su pricali iz Gregga posto je u tom periodu Bella takođe bila sa par momaka za kratko vreme pa je sa Greggom bila nesto vise od godinu dana. Volea bih da i ov veza potraje dugo, slatki su ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.