Novi singl Tini je eksplozivan i izuzetno kratak!

Martina Stoessel kasno sinoć objavila je spot za svoj novi singl “Bésame” u saradnji sa kolegama R3HAB i Reik, a reč je o numeri koja traje svega 140 sekundi! To ipak nije novina za Tini koja je prethodni već snimila numere te dužine, “Suéltate El Pelo”. Na sreću, to nije jedino po čemu će pesma ostati upamćena!

Mnogo pažnje medija ova numera izaziva iz drugih razloga, a neki su je isčekivali verujući da će se Tini kroz nju obratiti i Sebastianu Yatri! Ako je ona to učinila, onda se to nije desilo direktno, već samo time što Tini u videu izgleda fantastično i podseća ga na to šta je izgubio nakon raskida! I pored svog naziva, ova pesma zapravo je gotovo ravnopravno snimljena na španskom i engleskom, a Tini u njoj takođe peva na oba jezika! Spot je za prvih 12 sati pokupio oko 600.000 pregleda, a komentari su veoma pozitivni! Od izlaska svog drugog albuma Tini je već objavila tonu singlova, mada dobar deo, pa i ovaj zapravo predstavlja pesmu drugih izvođača. Ipak, čini se da će se neke od ovih numera naći makar kao bonusi na njenom trećem albumu.

Tini puni novinske stupce i nakon što se javno oglasila nakon sramne presude u jednom slučaju silovanja u Argentini, piše MDZ. Naime, tužilac je odbio da ovo delo okarakteriše tako, već ga je ublažio, pa je okrivljeni brže-bolje to prihvatio i dobio prilično blagu kaznu! Tini je tome posvetila poruku na svom Instagram profilu, napisavši, “Za neke ljudu Argentini koji dele pravdu, silovanje ne postoji kao termin. Divljaštvo silovatelja podjednako je strašno kao i brutalnost tužioca. Nama je potreban sistem koji će braniti žrtve, a ne napasnike”, zaključila je ona. Tini je podelila i link za vest o čitavom slučaju, kako bi javnost bolje razumela o čemu to ona priča.

Pročitajte još  Famoza music chart #20

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Novi singl Tini je eksplozivan i izuzetno kratak!

  1. Pesma u nekim momentima podseća na numere sa Balkana, zar ne?
    Inače, super je pesma 😍😍

  2. Pesma je zaista genijalna.Po meni jedna od najboljih Tininih pesama do sada.Volela bih da nastavi u ovom fazonu, jer je zaista extraa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.