Definitivno je u pitanju spot: Tini predstavlja “Suéltate El Pelo”!

Spot ili reklama za šampon – bila je reakcija koju je izazvala Tinina najava za “Suéltate El Pelo” spot koji nam je predstavila rano jutros po našem vremenu! Mlada Argentinka snimila je novu numeru na španskom jeziku koja će se sigurno naći na njenom trećem solo albumu, a sudeći po dosadašnjim reakcijama Tinista, pevačica nije ni ovog puta pogrešila sa novom pesmom veselih ritmova koja vam brzo ulazi u glavu da je jednostavno pevušite ceo dan!

Tini se u spotu pridružuje i par plesačica, a kao i u ranijim spotovima pevačica je promenila par neodoljivih odevnih kombinacija! Spot je opuštenih boja i vibracija, kao što nam poručuje sama pesma i njen naziv, a to je da se jednostavno opustimo. Jedina “zamerka” kod “Suéltate El Pelo” jeste što traje nešto više od čitava dva minuta, ali verujemo da je Tini spremila još mnogo novih i dužih pesama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #216 - Glasajte za sve omiljene pesme!

6 thoughts on “Definitivno je u pitanju spot: Tini predstavlja “Suéltate El Pelo”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.