Nova tetovaža Selene Gomez slična tetovaži Justina Biebera?!

Selena Gomez na sebi je do sada imala par veoma sitnih tetovaža od kojih je svaka imala posebno i duboko značenje, međutim pevačica je odlučila da krene korak dalje, pa je uradila veliku i veoma upadljivu tetovažu na svojoj butini koja simboliše dve ruke koje se mole. Dobro je poznato da je Selena veoma religiozna, pa ova tetovaža bez sumnje ima duboko značenje za nju, pogotvo kada znamo sa čime se sve pevačica suočila u prethodnih par godina. Međutim, iako je ona vrlo jasno stavila do zanja da je njena ljubavna saga sa Justinom Bieberom završena i to kroz dva aktuelna singla sa drugog albuma, javnost je još uvek povezuje sa njim!

Iako je Justin napravio svadbu godine sa Hailey, Selena je objavila singlove “Lose You To Love Me” i “Look At Her Now” u kojima poručuje da je “Jelena” priča zauvek završena, javnost aludira da je Selenina nova tetovaža poprilično slična onoj koju Justin ima među mnoštvom tetovaža koje već poseduje na svom telu. Selena je novu tetovažu uradila na levoj nozi, dok Justin ima sličnu na levom članku!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

AMAs day.. more to come..🌼

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Ako dobro pogledamo fotografije, možemo reći da postoji sličnost među tetovažama koje imaju Jus i Sel, mada verujemo da Justin nije bio inspiracija Seleni kada je u pitanju nova tetovaža, pogotovo ne ona koja bi je podsećala na njega svakodnevno. Na obe fotografije možete videti ruke kako se mole, osim što je možda znatna razlika kako su ukrašene, jer se na Justinovoj tetovaži jasno vide ruže koje krase čitav ovaj umetnički rad.Šta vi mislite o čitavoj situaciji?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena Gomez objašnjava: Zašto stalno pratim The Weeknda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.