Candelaria Molfese: Sada shvatam koliko su “Violettosi” jaki!

Cande Molfese razgovarala je sa argentinskim medijima o raznim temama, od karijere do privatnog života i dugogodišnjoj romansi sa Ruggerom Pasquarellijem sa kim je još od “Violetta” dana. Cande je tada šokirala javnost izjavom da nema nameru da se uda za svog dečka, kao i da nema nameru da ima decu sa Ruggeom, jer ističe da nju brak lično ne interesuje.

“Možda će mi se i desiti da poželim da budem mama, ali ne znam. Međutim, sad mi je skoro 29 godina i to mi se još nije desilo,” prokomentarisala je Cande tada u intervjuu. Kroz intervju, osvrnuli su se i na “Violetta” temu koja je i nakon svih ovih godina još uvek neizostavna i glumica ističe da je veza čitave još uvek jaka kao tad. “Sve što smo proživeli sa ‘Violettom’ je bilo veoma jako,” započela je ona, dodajući da kada je nešto prirodno, deo vašeg života je da odete u pozorište pred 10.000 ljudi. “Kada smo završili, razumela sam da je ovo što nam se desilo veoma jako. Za čitavu glumačku ekipu ovo je bio prvi profesionalni posao. Nije bilo takmičenja, zato što smo svi bili početnici, kreirana je jedna veoma interesantna i ujedinjena grupa ljudi. Do današnjeg dana to važi, jer su oni još uvek moji prijatelji,” zaključuje Cande.

Pročitajte još  Cande zabranila Ruggeru da spava za njen rođendan, pretrčali 10 kilometara!

Cande je upitana i da li sve iz ličnog života prikazuje na društvenim mrežama, pretežno na Instagramu koji je trenutno najpopularnija društvena mreža na svetu, na šta ona kaže da se zaista trudi da bude iskrena prema svojim fanovima na pomenutoj platformi. “Mislim da i to deluje na mene, jer me uslovljava da ne uključujem kameru bez razmišljanja,” prokomentarisala je Argentinka. “Nedavno sam postavila sliku gde sedim u fotelji i objasnila da se osećam loše, da je bila kišna nedelja, puna depresije. Ispričala sam šta se zaista desilo, a ljudi su osećali empatiju. Sjajno je pokazati na društvenim mrežama kako smo na bazenu ili slavimo rođendan, ali ako jednog jutra ustanete lošeg raspoloženja, jer se to svima događa i vi to kažete, to vas humanizuje,” zaključuje mudro Cande.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Candelaria Molfese

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Topsify music chart #65 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.