Ništa od prijateljstva: Selena Gomez i The Weeknd javno prekinuli svaki kontakt!

Kad su se Selena Gomez i The Weeknd rastali, mediji su objavili da je sve prošlo mirno i da će njih dvoje ostati prijatelji. Međutim, čini se da on ne želi Sel a ni ona njega u svom životu!

Već smo naučili da je Instagram odličan indikator toga ko je u kakvim odnosima a Selena je ta koja je prva povukla nogu i prestala da prati svog bivšeg dečka na ovoj društvenoj mreži. Interesantno The Weeknd nije odmah reagovao već je uzvratio istom merom tek danas ujutru po našem vremenu!

Ovo ipak predstavlja iznenađenje, s obzirom da je Sel još prošle nedelje lajkovala jednu njegovu sliku iako je on prethodno prestao da prati Seleninu porodicu i prijatelje. U međuvremenu, oboje su se vratili starim ljubavima. O Biebsu i Sel već sve znamo a The Weeknd je ponovo snimljen kako izlazi iz stana Belle Hadid.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Test ličnosti naše blogerke Valentine: Koja pesma sa albuma "Revival" te najbolje opisuje?

7 thoughts on “Ništa od prijateljstva: Selena Gomez i The Weeknd javno prekinuli svaki kontakt!

    1. Da, stvarno. Nije ni cudo sto je Sel odmah dodtrcala Biebsu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.