Biebs nije krivac: The Weeknd je otkačio Selenu i to preko telefona!

Iako se do sad verovalo da su Selena Gomez i The Weeknd raskinuli jer je ona shvatila kako on ne može da joj posveti dovoljno vremena, TMZ danas otkriva da je muzičar taj koji je “povukao nogu” i da je to učinio nazvavši Sel telefonom,

“The Weeknd je taj koji je okončao vezu sa Selenom Gomez a ne obrnuto. Sve to nema baš nikakve veze sa Justinom Bieberom”, piše ovaj medij demantujući tako sve priče da je Sel bila neverna kao i da je Biebs pokušao da preotme tuđu devojku. Isto tako, navodi se da se je njihova veza počela da puca tokom leta. “Retko su se viđali – on je imao turneju a ona stalna snimanja. Onda su počeli sve ređe da se čuju i telefonom. The Weeknd je shvatio da je u vezi koja je izgubila na strasti a onda je nazvao Sel telefonom i objasnio kako ova veza više ne funkcinioniše i poručio joj da više nisu zajedno.”

Kako se navodi, njih dvoje će ostati u kontaktu. “I dalje su prijatelji i nakon raskida već su pričali nekoliko puta.” Što se tiče Jusa, TMZ navodi da se on nije motao oko Sel pre nego što je od nje dobio potvrdu da je ona singl. Po svemu sudeći, to znači da se raskid desio barem pre nekoliko nedelja!

Pročitajte još  Sel protiv Kendall: Koja slavna devojka bolje pozira za Love magazin?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Biebs nije krivac: The Weeknd je otkačio Selenu i to preko telefona!

  1. Možda sada jesu samo prijatelji sve je u redu sa njima, ali iskreno nije mu bio neki način da joj poruči da više nisu zajedno. U svakom slučaju, bitno je da oboje budu srećni.

  2. Neke stvari jeste lakše reći preko telefona kada osobu ne gledaš u oči, ali ovo je pretjerano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.