Bella Hadid i The Weeknd nastupili na nedelji mode u Parizu, Selena otišla kući!

Već smo pisali o tome kako su Selena Gomez, The Weeknd i Bella Hadid u isto vreme u Parizu, a kako se ispostavilo, oni su se čak i smestili u hotele koji su jedan pored drugog. Ono što međutim nismo znali jeste da su Bella i The Weeknd iste večeri, na istom mestu imali nastup u Parizu!

Naime, Bella je hodala pistom tokom šoua modne kuće H&M a bukvalno kako je ona izlazila sa scene, na nju je uskočio The Weekend koji je imao nastup! Organizator je očigledno jako vodio računa o tome da njih dvoje ne dođu u kontakt, s obzirom da Bella pokazuje otvoreno neprijateljstvo prema Sel.

Selena je sa druge strane odlučila da je najpametnije da se udalji na vreme – dok je The Weeknd išao na nastup ona je viđena na aerodromu pa je već danas u Americi, tačnije u Atlanti gde posećuje svoju porodicu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rođendanski poklon od Britney za Sel: Hoću da snimim duet sa tobom!

5 thoughts on “Bella Hadid i The Weeknd nastupili na nedelji mode u Parizu, Selena otišla kući!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.