Bella Hadid i The Weeknd nastupili na nedelji mode u Parizu, Selena otišla kući!

Već smo pisali o tome kako su Selena Gomez, The Weeknd i Bella Hadid u isto vreme u Parizu, a kako se ispostavilo, oni su se čak i smestili u hotele koji su jedan pored drugog. Ono što međutim nismo znali jeste da su Bella i The Weeknd iste večeri, na istom mestu imali nastup u Parizu!

Naime, Bella je hodala pistom tokom šoua modne kuće H&M a bukvalno kako je ona izlazila sa scene, na nju je uskočio The Weekend koji je imao nastup! Organizator je očigledno jako vodio računa o tome da njih dvoje ne dođu u kontakt, s obzirom da Bella pokazuje otvoreno neprijateljstvo prema Sel.

Selena je sa druge strane odlučila da je najpametnije da se udalji na vreme – dok je The Weeknd išao na nastup ona je viđena na aerodromu pa je već danas u Americi, tačnije u Atlanti gde posećuje svoju porodicu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Hadid viđena kako se ljubi sa Stellom Maxwell na zabavi!

5 thoughts on “Bella Hadid i The Weeknd nastupili na nedelji mode u Parizu, Selena otišla kući!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.