Letelo bi perje! Selena i The Weeknd odseli u hotelu pored Belle Hadid!

Selena Gomez i The Weeknd nastavljaju svoju evropsku romansu pa su tako u ponedeljak došli u Pariz gde su spaženi u večernjim satima ispred svog hotela La Reserve. Međutim, ono što je interesantno jeste da su se oni smestili u komšiluku The Weekndove bivše, Belle Hadid!

Naime, Bella je odsela u hotelu George V koji se nalazi na samo 1100 metara udaljenosti, odnosno na oko 6-7 minuta hoda! Susret njih troje svakako ne bi prošao srdačno – Bella je ta koja otvoreno poručuje da nije prebolela bivšeg dečka a šta misli o Seleni najbolje je pokazala kad je prestala da je prati na Instagramu!

Sel i The Weeknd biće u Parizu i danas, s obzirom da on treba da održi koncert u lokalnoj areni nakon čega ima dan pauze pa koncert u Nemačkoj, tačnije u Kelnu. Kao što smo rekli, on ne dolazi ni blizu Balkana pa neće biti šanse da neko od naših Selenatora vidi svoju ljubimicu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije teško: Da li biste znali da prepoznate koje je Selenino mesto u bioskopu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.