“Nadamo se da će se to desiti”: Počeli pregovori za povratak Nine Dobrev u “Vampirske dnevnike”!

13740900_1734027800189748_1699784752_n

Izgleda da je odluka da naredna sezona “Vampirskih dnevnika” ujedno bude i poslednja prava stvar, s obzirom da je čitava glumačka ekipa iz prethodne sezone ostala na okupu a velike su šanse da im se pridruži Nina Dobrev!

Autori serije i ranije su se nadali da će se Nina pojaviti makar u poslednjoj epizodi ali sad žele da je gledamo mnogo više! “Svi to želimo”, priča ;arl Pedowitz, predsednik televizije CW koja emituje “Dnevnike”. “Pričamo sa Ninom, jako bismo voleli da nam se vrati… Pregovori traju i nadamo se da će se to desiti ali i ako se ne desi, pripremili smo kraj koji je zaista sjajan”.

“Uvek sam voleo da nam je Nina u šou, ko to ne bi voleo? Ona je bila sjajna za čitavu televiziju i seriju. Ona je odlučila da ode i to je verovatno bila dobra odluka ali voleli bismo da nam se vrati “, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hana je spremila jako lep kviz o "Vampirskim dnevnicima"!

2 thoughts on ““Nadamo se da će se to desiti”: Počeli pregovori za povratak Nine Dobrev u “Vampirske dnevnike”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.