Nina Dobrev: Uz „Vampirske dnevnike“ sam odrasla i svoje likove prerasla!

Odlazak Nine Dobrev iz „Vampirskih dnevnika“ nije prošao nezapaženo, ali kao što je Nina već povtrdila, ona smatra da je vreme da ostvari novu ulogu koja će je definisati!

„Uvek sam bila spremna na rizike. Sa 20 godina sam počela sa ’Vampirskim dnevnicima’i glumila sam tinedjžerku“ vraća se ona na početak karijere. „Glumila sam i drevnu Katherine koja je tako luda i manipulativna. Uz nju sam postala žena i shvatila da sam u ovoj seriji odrasla, a zatim sam skontala da želim da rastem i izvan ove priče“ priznaje Nina.

Nina se pojavljuje u najnovijem hororu „Flatliners“ gde glumi doktorku koja izvodi opasne eksperimente tako da ova uloga sigurno ide uz njenu želju da prikaže nešto rizično i burno! Ona je osećala da je oba svoja lika iz „Vampirskih dnevnika“ prerasla i da to više nikada ne bi moglo biti isto. „Imala sam 27 godina kada sam napustila šou i htela sam nešto drugačije. I napokon, htela sam da dokažem ljudima da neću glumiti jednu ulogu čitavog života ili da ću stalno imati serije za mlade“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Najbolje obučene zvezde na AMA: Sel i Ari predvode listu!

3 thoughts on “Nina Dobrev: Uz „Vampirske dnevnike“ sam odrasla i svoje likove prerasla!

  1. Ja licno obozavan TVD i Ninu i ostale glumce kao i The Originals.tako da je podrzavam i verujem u nju iako jos nisam videla njen horor film…

  2. Mnogo volim Vampirske dnevnike! Izgledala sam sve sezone i mnogo sam se teško rastala od Vampirskid dnevnika. 🙁 Slažem se sa Ninom i naravno da ceo život ne može da glumi u jednoj seriji 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.