Nikad jači: Justin Bieber srušio rekord The Beatlesa, i “2U” će imati odličan start!

Justin Bieber ima najbolju godinu u karijeri a nema boljeg dokaza da on vlada muzičkim svetom kad znamo da bez problema puni stadione širom sveta ali i obara rekorde na top listama, od kojih su neki stari i po 50 godina!

Jus je tako srušio rekord koji su postavili The Beatlesi i to za nedelje provedene sa dve pesme istovremeno na u top 3 na američkoj top listi. “Despacito” i “I’m The One” nalaze se u top 3 već neverovatnih 13 nedelja od čega “Despacito” već pet nedelja drži mesto broj 1. The Beatles ipak i dalje imaju jedan rekord koji Biebs nije uspeo da sruši jer su oni u jednom momentu držali i prva tri mesta top liste.

Međutim, Biebs ima ogromnu šansu da i to ponovi s obzirom da je sa Davidom Guettom snimio pesmu “2U” za koju se prognozira da će imati odličan start i da će završiti u samom vrh već u prvoj nedelji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji tvrde da je zbog Selene: Justin Bieber vidno uzrujan došao u crkvu, prvi put bez Hailey

6 thoughts on “Nikad jači: Justin Bieber srušio rekord The Beatlesa, i “2U” će imati odličan start!

  1. Justin trenutno ima prva tri mesta top liste.Cim je izasla 2u bila je 1.,a 2. i 3. I'm the one i Despacito 🙂

  2. Bilo kolko obara rekorde od bitlsa bitlsi ce ostati br1.Puni stadione sa 60.000 ljudi.Previse malo.A stonsi pevali pred 3mil u Brazil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.