Ni Liam mu ne može ništa: Justin Bieber nezaustavljiv i u Britaniji, biće prvi i ove nedelje!

Ako se pitate koji je najbolji period u karijeri Justina Biebera, to su upravo ovi momenti kad on puni stadione širom sveta a istovremeno postavlja i standardne na top listama širom sveta!

Ove nedelje Biebs ponovo drži prvo i drugo mesto na britanskoj top listi sa “Despacito” i “I’m the One”! Iako te pesme zvanično nisu njegove, činjenica je da je on razlog zbog čega su one tako dobro plasirane a i zvanično se vodi da je Biebsa samo jedna od pet osoba na svetu koje su istvoremeno držale i prvo i drugo mesto na britanskoj top listi. Pre njega to je pošlo za rukom samo takvim imenima kao što su The Beatles, Madonna, Ed Sheeran, John Travolta, John Lennon i Frankie Goes to Hollywood.

Najveći favorit da mu pokvari slavlje bio je Liam Payne koji je predstavio svoj prvi singl “Strip That Down” ali je sa njim stigoa tek do pozicije broj 3. To ipak znači da su sva petorica bivših i sadašnjih članova imali solo top 10 hit! Zahvaljujući kampanji fanova i “One Last Time” vratio se na listi i to na sjajnom mestu broj 11.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs otvorio dušu: Ne volim dodele nagrada, pune su fejk likova koji me ne vole!

5 thoughts on “Ni Liam mu ne može ništa: Justin Bieber nezaustavljiv i u Britaniji, biće prvi i ove nedelje!

  1. Uuu bre puni stadione sa 60k ljudi.A sto ne odrzi koncert da peva pred 3m da ga vidim.

      1. Smaras.Ako ne volis mladje zvezde,idi sa ovog sajta i ne budi jadan i ne hejtuj onoga ko je iznad tebe i koji je uspesniji nego sto ces ti ikada biti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.