Procureo snimak upada Selene Gomez u školu, još jednom potvrđeno koliko ona živi za svoj fandom!

Dobrotu ne možete da sakrijete! Džabe Selena Gomez nije htela da se hvali danom kad je bukvalno iz čista mira upala u jednu školu i usrećila stotine svojih Selenatora ali je sad na internet procurilo par videa koji pokazuju šta se stvarno desilo!

O ovom događaju od 30. oktobra smo već ranije pisali – Selena je tog dana bila u vožnji biciklom sa svojom drugaricom a usput je prolazila pored jedne osnovne škole gde su deca bila na velikom odmoru. Na njihove povike i molbe ona se zaustavila i ušla u školsko dvorište time priredivši učenicima ogromnu sreću!

Novi videi koji su stigli pokazuju nam Sel koja je spremn na apsolutno sve – možete je videti kako strpljivo potpisuje autograme bez ikakvog znaka da joj je neprijatno. Naprotiv, čini se da se najsigurnije oseća u društvu fandoma jer zna da je niko ne bi povredio. Treba li to napominjati, Sel je zaista bila sama, odnosno, i pored toga što je jedna od najpopularnijih devojaka na svetu, voli da izađe napolje bez prate gomile radnika obezbeđenja jer želi običan život!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez objasnila prijatelju Marcusa i Martinusa kako da je on osvoji! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.