Bacimo pogled na proslavu 29. rođendana Selene Gomez!

Ako mislite da vreme brzo leti ovo će vas tek šokirati. Naša omiljena zvezda iz detinjstva, koju smo pratili na Disney Channelu, najviše u seriji ‘Wizards of Waverly Place’, Selena Gomez, pre dva dana napunila je 29 godina! Kako saznajemo Sel je svoj divan dan proslavila u krugu najbližih prijatelja pa sada možemo da bacimo pogled i kako je ovo slavlje izgledalo!

Za svoj divan dan pevačica je napravila slavlje u dvorištu svoje kuće, pored bazena, u krugu najbližih prijatelja i porodice. Zajedno su roštiljali i sve je bilo slatko i intimno. ”Svi su se zabavljali, skakali u bazen zajedno i spuštali se niz tobogan koji je iznajmila. Svuda su bili baloni, igračke za bazen i ružičasto-bela dekoracija. Selena je imala veliki osmeh na licu dok su joj prijatelji pevali pesmicu za srećan rođendan tokom posluženja torte.” rekao je izvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige (@paigeyreed)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Selena Gomez čestitala Justinu Bieberu rođendan na Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.