Selena Gomez bila na ivici smrti tokom operacije: Pojavile su se velike komplikacije, jako me je bolelo! (video)

Selena Gomez danas deluje toliko srećno i bezbrižno da je teško i zamisliti da se pre samo par meseci žestoko borila za život kad je saznala da će bubrezi prestati da joj rade. Ipak, kako je ona ispričala razgovarajući za Today Show u društvu svoje spasiteljke Francie Raise, operacija je protekla veoma dramatično!

Da je zaista bilo teško, najbolje govori to što je postupak presađivanja bubrega trajao tri puta duže nego što je to normalno! “Pokušavala sam da zaspim ali me je jako bolela i duboko sam disala. Ludela sam. Operisali su me šest sati a normalno to traje samo dva sata… Jedna od arterija nije bila u redu. Srećna sam što su ti ljudi znali kako da odreaguju”, priča ona.

“Imala sam artritis. Moji bubrezi su odumirali. Ja sam ipak odlučila da se borim”, kaže Sel brišući suze. Njena drugarica Franciea kaže da je Sel nikad nije ni pitala da joj ona donira bubreg ali da nije mogla da je gleda toliko bolesno. “Došla je kući jedan dan sva emotivna i znala sam da joj nije dobro. Nije mogla da otvori bocu vode i samo je zaplakala. Rekla mi je, ‘Ne znam šta da radim, čeka se sedam do deset godina za burbeg. Ja sam tad odmah rekla, ‘Ja ću, idem odmah da se testiram’. Rezultati testa su pokazali da Francia može da bude donator a Sel kaže da se danas oseća zdravije nego ikad. Artritisa više nema a male su šanse i da se lupus ikad vrati. I moj pritisak stoji bolje, kao i moja energija i čitav život”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Poslednji dani vladavine: Selena Gomez gubi prvo mesto na Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Selena Gomez bila na ivici smrti tokom operacije: Pojavile su se velike komplikacije, jako me je bolelo! (video)

  1. Tako mi je drago da je dobro, ona je predobra i prehrabra osoba koja mijenja svijet na bolje💝

  2. Stvarno je hrabra, kad sam gledala ovaj video nisam mogla izdržati a da ne plačem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.