Nika Ilčić najavila povlačenje sa YouTubea!

Nika Ilčić najavila povlačenje sa YouTubea!

Nika Ilčić već pravi sveže planove! Iako je trenutno jedna od najpopularnijih jutjuberki na Balkanu, ona je odgovarajući na pitanja fandoma na Instagramu poručila da će se lagano povlačiti sa ove društvene mreže, što je očigledno bilo veliko iznenađenje za sve koji je prate!

Nika kaže da će u narednih dve godine lagano gasiti svoje YouTube aktivnosti, a poručila je i da već ima ideju čime će se baviti posle. “Pa, te dvije godine koje ću si uzet kao fade out iz YouTubea ću iskoristit da postanem ličnost druge branše, ako me razumijete”. Mi nismo sigurni na šta Nika misli, ali očigledno je da ona već ima tačan plan!

Ona kao razloge za povlačenje navodi to što je već dosta dugo na ovoj društvenoj mreži, ali isto tako kaže i da je scena poprilično toksična i da baš nije zadovoljna time kako se jutjuberi odnose jedni prema drugima. Famoza je imala priliku da razgovara sa sa Nikom na prethodnom Balkan Tube Festu u Beogradu, pa pogledajte kako je to izgledalo! Čini nam se da ćemo narednog puta imati mnogo zanimljivih tema za priču!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nika Ilčić

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jana Dačović, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Davor Gerbus: Jeste li pogledali naše BTF intervjue?

2 thoughts on “Nika Ilčić najavila povlačenje sa YouTubea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.