Pogledajte trejler odmah: Baka Prase, Nika Ilčić i još mnogo jutjubera snimili film „Ideš? Idem!“

Jutjuberi svake nedelje za svoj fandom izbacuju novi video sadržaj, ali zar ne bi bilo posebno snimiti pravi film koji će se prikazivati u bioskopima? To definitivno smatraju i jutjuberi, pa se grupa od nekoliko njih okupila i putujući po Evropi snimila interesantan film pod nazivom „Ideš? Idem!“ koji će uskoro doći i u bioskope!

U filmu će se naći neka jako zvučna imena kao što su Baka Prase i Nika Ilčić, a s njima u ekipi su i Veronika Rosandić, Meca Cazin, Fran Laus i mnogi drugi. Dok se o samom filmu ne zna mnogo, znamo da bi on trebalo da bude u bioskopima u septembru, a Veronika kaže da su ona i njen tim prešli čak 40.000 kilometara snimajući ovaj film. Pogledajte i trejler dok ne stigne još informacija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nika Ilčić

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nika Ilčić najavila povlačenje sa YouTubea!

4 thoughts on “Pogledajte trejler odmah: Baka Prase, Nika Ilčić i još mnogo jutjubera snimili film „Ideš? Idem!“

  1. Koji uzas, ovo servirati danasnjoj deci i onda se pitamo zasto su tako bezobrazni?!! Kad vidimo ko su im uzori, strasno. Nadam se da ovo nece biti u bioskopima jer ako bude onda smo stvarno DNO ispodna dna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.