Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom… Pogledajte Famoza BTF reportažu!

Famoza je naravno bila na ovogodišnem beogradskom Balkan Tube Festu koji je po prvi put održan u obnovljenom Domu sindikata, koji sad nosi ime Kombank dvorana. Dok su posetioci uživali u programu, mi smo se rastrčali pa smo zabeležili dosta toga što smo sad spakovali u jednu reportažu!

Naša Valentina razgovarala je sa brojnim jutjuberima, a pitala ih je za utiske sa ovogodišnjeg BTF-a, ali i njihove buduće planove! Nika nam je pričala o svojoj novoj knjizi, Nađa o reakcijama na pesmu koju je snimila sa Leom Stanković, a Anu Lazarević kao fudbalerku morali smo da pitamo da li bi igrala meč sa Marcusom i Martinusom ako se pojavi prilika za tako nešto! Uživajte!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ksenijin test: Marija, Jana, Ruža i Ana - kojoj ste jutjuberki najsličniji?

6 thoughts on “Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom… Pogledajte Famoza BTF reportažu!

  1. A što se tiče posta, nije me briga za nikog od naših YouTubera. Neka uđu u top 500 pa neka se hvale kako ne naša scena najbolja.

    1. Poput Karol, The Game Theorists, The Film Theory, IISuperwomanII, Liza Koshy, PewDiePie…. Njih pratim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.