Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom… Pogledajte Famoza BTF reportažu!

Famoza je naravno bila na ovogodišnem beogradskom Balkan Tube Festu koji je po prvi put održan u obnovljenom Domu sindikata, koji sad nosi ime Kombank dvorana. Dok su posetioci uživali u programu, mi smo se rastrčali pa smo zabeležili dosta toga što smo sad spakovali u jednu reportažu!

Naša Valentina razgovarala je sa brojnim jutjuberima, a pitala ih je za utiske sa ovogodišnjeg BTF-a, ali i njihove buduće planove! Nika nam je pričala o svojoj novoj knjizi, Nađa o reakcijama na pesmu koju je snimila sa Leom Stanković, a Anu Lazarević kao fudbalerku morali smo da pitamo da li bi igrala meč sa Marcusom i Martinusom ako se pojavi prilika za tako nešto! Uživajte!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karte za Balkan Tube Fest u prodaji od srede, definitivno ukinute VIP ulaznice!

6 thoughts on “Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom… Pogledajte Famoza BTF reportažu!

  1. A što se tiče posta, nije me briga za nikog od naših YouTubera. Neka uđu u top 500 pa neka se hvale kako ne naša scena najbolja.

    1. Poput Karol, The Game Theorists, The Film Theory, IISuperwomanII, Liza Koshy, PewDiePie…. Njih pratim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.