Sve je plavo: Ed Sheeran se posle godinu dana vratio na društvene mreže, sprema nešto veliko!

Ed Sheeran je posle pauze od tačno godinu dana odlučio da se vrati na društvene mreže i to na vrlo misteriozan način s ozbirom da su mu sad profilne slike na Facebooku, Twitteru i Instagramu plavi kvadrati!

Uz njih ne ide bilo kakvo objašnjenje pa mnogi veruju da je ovo zapravo samo način da on najavi svoj novi album, prvi posle “X” iz 2014. godine. Njegova saradnica Amy Wadge tako nešto je i najavila nedavno rekavši da je njegov album gotov i da će Ed prosto srušiti internet kad se on odjednom pojavi.

Ed je sa društvenih mreža otišao 13. decembra 2015. godine a tad je ostavio poruku da odlazi jer mu je posle pet godina neprestanog rada potreban odmor kao i da putuje svetom i nadoknadi ono što je propustio. Pratićemo šta se dešava!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #105 - Glasajte za sve vaše omiljene pesme svakog dana!

2 thoughts on “Sve je plavo: Ed Sheeran se posle godinu dana vratio na društvene mreže, sprema nešto veliko!

  1. Ne mogu da vam opišem moju reakciju kada mi je stiglo obaveštenje da je nešto objavio. Bukvalno sam počela da vrištim i skačem i verovatno sam prešla 1km samo trčeći uz i niz stepenice. Ono što me takođe raduje je to što fanovii recimo Shawna,Jack&Jacka,5Ha i ostali komentarišu i pišu o Edu 🙂 Sve je o tome kako se vratio i jakoo sam uzbuđena. Pošto je prvi album narandžast,drugi zelen,možda to znači da će 3. biti plav. Jedvaa čekam šta good da sledii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.