Nije samo Tini: Jorge Blanco otkriva sa kojima devojkama bi voleo da snimi pesmu!

Jorge Blanco planira da ove godine izbaci svoj prvi mini album sa devet ili deset pesama, a da naredne godine predstavi svoj prvi pravi album, sa 12 numera. Kako on otkriva, jedna od njih će sigurno biti duet, i to sa nekom slavnom devojkom! Ipak, Tini nije jedina devojka koju on spominje.

“Jedna od pesama je dizajnirana da bude saradnja sa nekom devojkom, ali trenutno samo razmatramo ko bi to mogao da bude”, priča Jorge za El Horizonte. Kad je reč o njegovim željama, Jorge je prilično jasan! “Teško je odlučiti se jer je na sceni zaista dosta talenata. Mnogo je žena koje su jako dobre. Tu je Karol G, pa Greeicy i Ana Guerra. Pitanje je ipak ko će od njih biti dostupan.”

Jorge kaže da je trenutno ipak preokupiran promocijom svog novog singla “Opciones”, gde govori o tome kako ima više izbora, ali da mu je jedna devojka ipak posebno prirasla srcu. “Naravno, mene isključite, jer sad imam samo jednu opciju”, kaže on kroz smeh, misleći na to što je već deceniju u vezi sa Stephie Caire.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve nam je bliže: Jorge Blanco zakazao nove koncerte, borba za dolazak kod nas traje!

4 thoughts on “Nije samo Tini: Jorge Blanco otkriva sa kojima devojkama bi voleo da snimi pesmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.