Jorge Blanco otkriva plan: Nova muzika svakog meseca, album pre kraja godine!

Jorge Blanco govorio je za meksički portal 15a20 gde je glavni fokus bila njegova muzička karijera, kojoj se u potpunosti posvetio. On priznaje da mu nije lako, ali isto tako je i optimista.

Jorge ističe da je sve bilo lakše dok je bio pod okriljem Disneya i “Violette”, jer su se drugi brinuli o svemu. “Sad umem da budem nervozan i da se pitam, ‘Šta će se sledeće desiti? Koja pesma će biti hit? Dešava se hit postane pesma od koje to niste očekivali. To je ta nesigurnost, ali tako je to.”

Mladi muzičar ima velikih problema da izda svoj prvi solo album, ali kaže da sad sve konačno ide po planu. “Ideja je da tokom cele ove godine svakog meseca bude nove muzike. Mislim da ću na kraju godine imati i čitav album. Ima urbanih pesama, pop pesama, balada. Sve će to biti miks pesama koje pričaju različite priče. Verovatno će jedna ili dve biti na engleskom”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco je baš ostavio utisak na Anđelu u svom novom Facebooku liveu!

4 thoughts on “Jorge Blanco otkriva plan: Nova muzika svakog meseca, album pre kraja godine!

  1. Drago mi je da će uskoro biti njegov album!💗💗🤗💋 Jedva cekam i novu muziku i album u potpunosti a Si te tuviera je odlična 😘😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.