Jorge Blanco menja planove: Odustaću od mini albuma ako to fandom želi!

Jorge Blanco nedavno je pričao o tome kako umesto punog albuma planira da snimi mini album ali razgovarajući za radio stanicu Y100 Miami on je otkrio da su dobre šanse da se taj plan u potpunosti izmeni!

Kako Jorge priča, stvar je u tome što je on već snimio preko 40 pesama! Upitan da kaže da li snima mini album ili pun album, Jorge je otkrio. “Evo o čemu se radi. Imamo već 40 i nešto pesama. Plan za sad je da idemo pesmu po pesmu, publika je ta koja će odlučiti. Ako hoće mini album, biće mini album. Ako hoće više, može i to.”

Upitan koliko je od pesama snimljeno na engleskom jeziku, Jorge pojašnjava, “Većina su na engleskom ali sad radimo na španskim, radimo i neke saradnje”. Mladi muzičar ističe i da je jako srećan zbog uspeha pesme “Despacito”. “Volim to, muzika nema granica. Čuo sam da je to prva pesma na španskom na prvom mestu američke top liste još od ‘Macarene’. To je ludo!”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco: Muzika je moj omiljeni jezik!

6 thoughts on “Jorge Blanco menja planove: Odustaću od mini albuma ako to fandom želi!

  1. Bilo bi odlično da to ipak bude običan, a ne mini album.
    Za sada mu sjajno ide, ima odlične pesme. I Jorge baš vredan, 40 i nešto pesama, to je ludo!?

  2. ???Ja bih vise volela da imam cd sa vise nego sa manje pesama.??Pre bih platila 2000din za 20-ak pesama nego 1000-1500din za 10-ak pesama.??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.