Jorge Blanco: Znam koliko fandom želi da mi Tini bude devojka!

Jorge Blanco uradio je intervju za nemački Bravo a to je bila prilika da dobijemo odgovore na neka zaista interesantna pitanja uključujući tu priče oko albuma, njegove evropske turneje ali i ljubavnog života!

Kad je reč o albumu Jorge kaže da ni sam ne zna šta da kaže. “Pitam samog sebe kad će izaći. Prvo ćemo izbacivati singlovi a onda i album stiže, nadam se naredne godine.” Jorge kaže i da planira da njegova turneja po Evropi bude baš velika! “Da, u martu sam u Evropi, na velikoj turneji! Jedva čekam da vidim fandom!”

Danas je svima jasno da Jorge i Tini nikad nisu bili u vezi ali novinare je zanimao Jorgeov iskreni odgovor – da li je ikad bio zaljubljen u nju? “Ne, nikad nisam bio zaljubljen u Tini. Razumem da bi fandom to voleo, jer sm bili par u ‘Violetti’. Međutim, nikad nismo bili ništa više od najboljih prijatelja” zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vreme ističe: Šta je sa mini turnejom R5 i Jorgea Blanca po Balkanu i okolini?

6 thoughts on “Jorge Blanco: Znam koliko fandom želi da mi Tini bude devojka!

  1. aaaaaaaa Jorgito. 🙂

    Pa i to je nešto, naj prijatelji, poput sestre i brata,….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.