Jorge Blanco: Znam koliko fandom želi da mi Tini bude devojka!

Jorge Blanco uradio je intervju za nemački Bravo a to je bila prilika da dobijemo odgovore na neka zaista interesantna pitanja uključujući tu priče oko albuma, njegove evropske turneje ali i ljubavnog života!

Kad je reč o albumu Jorge kaže da ni sam ne zna šta da kaže. “Pitam samog sebe kad će izaći. Prvo ćemo izbacivati singlovi a onda i album stiže, nadam se naredne godine.” Jorge kaže i da planira da njegova turneja po Evropi bude baš velika! “Da, u martu sam u Evropi, na velikoj turneji! Jedva čekam da vidim fandom!”

Danas je svima jasno da Jorge i Tini nikad nisu bili u vezi ali novinare je zanimao Jorgeov iskreni odgovor – da li je ikad bio zaljubljen u nju? “Ne, nikad nisam bio zaljubljen u Tini. Razumem da bi fandom to voleo, jer sm bili par u ‘Violetti’. Međutim, nikad nismo bili ništa više od najboljih prijatelja” zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sebastian Yatra: Sve je zbunio prsten koji sam dao Tini!

6 thoughts on “Jorge Blanco: Znam koliko fandom želi da mi Tini bude devojka!

  1. Jedva cekam album! Famozo šta mislite da li bi on mogao izaći prije turneje?😁😗

  2. aaaaaaaa Jorgito. 🙂

    Pa i to je nešto, naj prijatelji, poput sestre i brata,….

  3. "Jortini" sam uvek šipovala kao najbolje prijatelje. Pepini je život 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.