Nije šala: Marcus i Martinus u ponedeljak izbacuju mini album “Soon”!

Marcus i Martinus sve su nas iznenadili time što su u ponedeljak najavili da će za tačno nedelju dana izbaciti svoj prvi mini album pod nazivom “Soon”, a koji je tako nazvan upravo po tome što su oni do sad bezbroj puta svom fandomu govorili upravo to kad su upitani za novu muziku ili bilo kakve planove.

“Pomogli ste nam da pronađemo naziv za naš novi mini album! ‘Soon’ je kad nešto čekate, ali to isto tako znači da smo na putu za nešto. Zajedno. Uskoro svi odrastamo, hajde da ne zaboravimo ta sećanja. Nikad ne zaboravimo sećanja kad smo glasno pevali naše omiljene pesme. Naš mini album ‘Soon’ sa novim pesmama izlazi u ponedeljak, 10. juna”, stoji u saopštenju momaka iz sliku omota koji vidite.

Da pojasnimo par stvari. Prvo, mini album (EP, extended play) je vrsta albuma koja ima do maksimalno osam pesama, a uglavnom po šest. Ona nije zamena za novi album, već služi da fandomu ponudi nešto novo dok se on sprema, nadamo se za kraj godine. Zato, verovatno je da se ništa ne menja kad je reč o turneji, koja će uslediti naredne godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rođendansko iznenađenje: Marcus i Martinus sad imaju pojedinačne profile na Instagramu!

4 thoughts on “Nije šala: Marcus i Martinus u ponedeljak izbacuju mini album “Soon”!

  1. Znaci trebali smo cekati 9 mjeseci da se to dogodi stime da smo znali kako ce se zvati a da o tome nismo imali pojma😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.