Nije joj prijalo: Mama poljubila Kylie Jenner u usta! (video)

kylie-jenner-felismerhetetlen-szoke-hajjal-02040334

Rijaliti zvezda možda jeste odrasla brže od većine tinejdžera, ali, na kraju krajeva, ona je ipak samo 18-godišnjakinja i ponekad deluje izblamirano zbog postupaka svoje mame.

A upravo o tome govori mali incident koji smo mogli videti na Instagramu, kad je Kris Jenner došla u posetu mlađoj ćerki tokom izvođenja radova u njenom stanu. Kao i svaka prava mama, Kris je svojoj ljubimici donela poklone, tako da Kylie oko toga nije imala zamerki.

Šta više, kad joj je majka poklonila četiri kutije slasnih krofni Krispy Kreme, 18-godišnjakinja ju je zagrlila i rekla joj koliko je divna. “Zašto je sve belo?” pita se Kris jer su verovatno u telefonu videle odsjaj ili tako nešto, ne znamo tačno. Ali ono što sigurno znamo jeste do da je Ky potom pokušala da poljubi mamu u obraz, a ova joj uzvratila – poljupcem u usta!

Screen+Shot+2015-09-11+at+8.49.17+PM

Po izrazu lica vidi se da je Kiley bilo prilično blam što se njena mama pomerila u stranu baš u trentuku kad je krenula da je poljubi u obraz, pa se sve završilo onako kako se završilo.

Ali, na kraju, mlada zvezda je sve prihvatila sa osmehom i postavila ovaj smešni video na popularnu društvenu mrežu. Jer, mama je ipak mama – čak i kad te (greškom) poljubi u usta.  🙂

Go follow @kyliekworld

A video posted by Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.