Selena Gomez: Smeju mi se zbog težine ali baš me briga!

selgo

Iako je Selena Gomez mnogo lepa devojka koju obožavaju momci širom sveta, pevačica i glumica kaže da uvek postoje osobe koje ismevaju njenu težinu a da je sad stanje gore nego ikad!

Sel je upravo iz tog razloga pozirala gotovo golišava za naslovnicu svog novog albuma: “Morate razumeti da su me baš mnogo ismevali ove godine a to do sad nisam iskusila jer me nije bilo briga. Malo sam dobila na težini i nije me bilo briga. Uživala sam. Ali čoveče, baš boli kad te vređaju. Mnogo je bolelo. Sad hoću da kažem da me je baš briga. Neću im dozvoliti da me sputavaju. Mogu da radim šta hoću. Ne želim dijamante po sebi ili jaku šminku za omot albuma. Želim da sve bude prirodno”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ari, Biebs, Tini, Sel, Enrique: Ovo je raspored podele albuma na Famozi ovog meseca!

2 thoughts on “Selena Gomez: Smeju mi se zbog težine ali baš me briga!

  1. Ona je kraljica,NAJBOLJI JE UZOR.Dobro,vise nije disney star ali odrasta a pritom postaje prava dama koja ne pravi incidente 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.