Nije jeftino: Ariana Grande viđena kako kupuje vunu za štrikanje!

Ariana Grande je tokom trodnevnog gostovanja u Dablinu imala dovoljno vremena za kupovinu, ali umesto preskupih krpica, ona je obilazila krajnje neuobičajena mesta poput gvožđare, a pored i prodavnice vune, gde je potrošila za naše standarde ludačkih 269 evra na dve kese vuke!

Kako vlasnik radnje kaže, Ari se pojavila jednog popodneva u pratnji pet ili šest ljudi. “Ona štrika, znate li koliko je to kul?”, priča on. “Ušla je u radnju, bacila mi petaka, a znala je i moje ime jer je očigledno načula dok je njena asistentkinja pričala sa mnom. Išla je po radnji samo kupovala. Kupila je baš mnogo vune.”

Pitamo se koliko Arianatora uopšte zna da njihov idol ima sklonosti ka drevnom zanatu kakvo je štrikanje, i kad uopšte nalazi vremena za to. Rekli bismo da je štrikanje njen način da se opusti, pogotovu jer kaže kako još ima dosta psihičkih problema posle svega što joj se izdešavalo prethonih godina.

Autor: Famoza.net 

Foto: Facebook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ivana nam šalje svoj Ariana Grande kviz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.